Sagland Bilverksted er din pålitelige destinasjon for nøyaktig bremsetester utført på avanserte bremseprøveapparater (ruller). Dersom bremsene ikke oppfyller de nødvendige kravene, kan du stole på oss for profesjonell reparasjon og utskifting av bremsedeler. Ta gjerne en bremsetest for å sikre din og dine passasjerers trygghet på veiene.

Vi tilbyr følgende tjenester:

Bremsetester

Våre avanserte bremseprøveapparater gir nøyaktige resultater, og vi er i stand til å vurdere bremsenes tilstand grundig. Hvis nødvendig, utfører vi reparasjoner og utskifting av bremsedeler for å sikre at bremsene fungerer optimalt.

Økonomisk og drivstoffbesparende løsninger

Riktig vedlikehold av bremsene er ikke bare viktig for sikkerheten, det er også økonomisk og drivstoffbesparende. Unødvendig bremsing kan føre til slitasje og økt drivstofforbruk. Våre eksperter sørger for at bremsene fungerer som de skal.

Vinterforhold

Om vinteren kan saltlaken på veien føre til ekstra slitasje på bremsedelene, inkludert caliperne. Vi sørger for at bremsene dine er i topp stand, selv under utfordrende vinterforhold.

Clutchbytte

Uansett om det er en moderne clutch med dobbelmasse svinghjul eller en mer konvensjonell variant, kan du stole på Sagland Bilverksted for utskifting av clutchen. Vårt erfarne team håndterer dette med presisjon.

Sagland Bilverksted er opptatt av å sikre at bilen din er utstyrt med pålitelige bremser og clutchsystem. Kontakt oss i dag for å planlegg din neste bremse- eller clutchservice, for økt trygghet og best mulig ytelse på veiene.