I likhet med bensin- og dieseldrevne biler, har elbiler og hybrider også behov for service og vedlikehold. Vi utfører blant annet EU-kontroll, kontrollerer og reparerer slitedeler som bremser, hjuloppheng og forstilling. I tillegg renser vi også AC-og klimaanlegg med allergivennlige produkter, om din elbil eller hybrid har behov for det.

Uansett hva elbilen din har behov for av reparasjoner og vedlikehold, så fikser vi det! Våre dyktige, sertifiserte bilmekanikere og moderne systemer sørger for at din elbil eller hybrid er i de beste hender!

Sagland Bilverksted er godkjent av statens Vegvesen for service og verkstedtjenester også for elbil og hybrid. Både service, reparasjon og dokumentasjon er alltid i tråd med bilprodusentens og importørens kvalitetskrav. I tillegg benytter vi oss kun av bilprodusentenes reservedeler eller deler av tilsvarende kvalitet.

Dette betyr at du kan være trygg på at du beholder nybilgarantien når du velger et av våre verksteder. I tillegg tilbyr vi 5 års garanti på alle reservedeler.