Riktig hjulstilling på alle fire hjul er avgjørende for å forlenge levetiden til dekkene dine, forhindre skjev slitasje og oppnå betydelige drivstoffbesparelser. 

Våre hjulstillingstjenester inkluderer:

Måling og kontroll:

Vi bruker avansert utstyr for å nøyaktig måle og kontrollere hjulstilingen på din bil. Dette sikrer at hjulene er i riktig vinkel i forhold til hverandre og i samsvar med fabrikkspesifikasjonene.

Hjuloppheng og komponenter:

Ved behov bytter vi ut slitte eller skadede deler som hjuloppheng, foringer, endeledd, kuler, støtdempere og fjærer. Dette er avgjørende for en jevn kjøreopplevelse og optimal hjulstilling.

Førstilling- og firehjulskontroll:

Vi tilbyr både forstillingskontroll og firehjulskontroll for å sikre at alle hjulene er korrekt justert. Eventuelle nødvendige justeringer på forstillingen utføres profesjonelt av vårt erfarne team.

På Sagland Bilverksted forstår vi viktigheten av EU-kontrollen, og vi er her for å hjelpe deg med å oppfylle alle krav. Vårt erfarne team vil utføre grundige kontroller for å sikre at kjøretøyet ditt oppfyller de nødvendige standardene. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge din EU-kontroll og sikre at bilen din forblir trygg og i samsvar med regelverket.