Sagland Bilverksted er godkjent av myndighetene for Periodisk Kjøretøykontroll (PKK), også kjent som EU-kontroll. Denne kontrollen er en lovpålagt prosedyre som alle bileiere må gjennomføre.

Hva du bør vite om EU-kontroll:

Førstegangskontroll

Din bil skal gjennomgå sin første EU-kontroll når den er 4 år gammel. Dette er en viktig milepæl for å sikre at kjøretøyet fortsatt oppfyller de nødvendige kravene for sikkerhet og miljøhensyn.

Regelmessige kontroller

Etter den første kontrollen skal bilen din deretter inspiseres hvert annet år. Dette er en kritisk del av vedlikeholdsrutinen for å opprettholde sikkerheten og ytelsen til kjøretøyet over tid.

Tidsfrist

Vær oppmerksom på at bilen din må være fullstendig godkjent i EU-kontrollen før datoen utløper. Å følge disse tidsfristene er viktige for å unngå unødvendige bøter og for å sikre at bilen din er trygg å kjøre.

Sjekk her når bilen din skal EU-godkjennes (blå knapp under). Ønsker du å bestille EU-kontroll hos oss, klikk på den grønne knappen.

På Sagland Bilverksted forstår vi viktigheten av EU-kontrollen, og vi er her for å hjelpe deg med å oppfylle lovens krav. Vårt erfarne team vil utføre grundige kontroller for å sikre at kjøretøyet ditt oppfyller de nødvendige standardene. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge din EU-kontroll og sikre at bilen din forblir trygg og i samsvar med regelverket.